• Search form

04.12.2017 | 12:53

Pevač Scorpionsa: Mnogo mi je žao

Pevač Scorpionsa: Mnogo mi je žao

Koncert grupe Scorpions, najavljen za 7. decembar u Štark Areni u Beogradu, odložen je do daljeg, kao i nastupi te hard-rok grupe u Ostravi i Ljubljani.

Pevač Scorpionsa, Klaus Meine, obratio se tim povodom putem Fejsbuka obožavaocima: “Dragi fanovi u Ostravi, Ljubljani i Beogradu, ponekad je tanka linija između trijumfa i tragedije kada pevate u hladnoj zimskoj sezoni... Žao mi je za sve one koji su planirali da ‘praše’ zajedno sa nama, ali želim da vam pružim najbolji mogući nastup i ispostavilo se da ovoga puta nisam to bio u mogućnosti... Mnogo mi je žao... Koncerti su odloženi i obavestićemo vas o novim datumima uskoro... Rock on... Klaus”.

Kupljene ulaznice su validne za novi datum održavanja koncerta, koji će uskoro biti objavljen. Svi obožavaoci koji budu želeli da im se vrati novac,  mogu to da urade na svim prodajnim mestima na kojima su ulaznice kupljene, saopštila je 4. decembra Arena.

(SEEcult.org)

Video
Vodjenje - Branko Vucicevic
03.02.2018 | 23:57

VOĐENJE - Kritičari su izabrali: B.V.

Vođenje kroz izložbu “Kritičari su izabrali 2018: B.V.” u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Beograda (12.1-3.2.2018), posvećenu Branku Vučićeviću