• Search form

Konkurs za mlade pesnike u slavu Novice Tadića

Zavod za proučavanje kulturnog razvitka raspisao je, na inicijativu Ministarstva kulture i informisanja Srbije, književni konkurs “Novica Tadić” za mlade pesnike.

Konkurs je raspisan u znak sećanja na pesnika Novicu Tadića  (1949-2011), čiji je opus obeležio srpsku poeziju na razmeđu 20....

Konkurs za mlade autore iz regiona za Zbornik Rukopisi 41

Dom omladine Pančevo poziva zainteresovane mlade autore iz regiona da pošalju radove za 41. konkurs za Zbornik poezije i kratke proze mladih sa prostora ex-YU “Rukopisi 41”.

Konkurs je otvoren do 20. februara 2018. godine, a pravo učešća imaju devojke i mladići od 15 do 30 godina koji...

Konkurs za 11. Virtus nagradu za filantropiju

Trag fondacija raspisala je konkurs za 11. Virtus nagradu za filantropiju “Da dobro ne ostane skriveno”. Kao i ranijih godina, nagrade se dodeljuju korporacijama, malim i srednjim preduzećima i pojedincima, koji su tokom 2016/2017. godine na najdelotvorniji način podržali neprofitne akcije ili...

Konkurs za učešće na radionicama Cirkus gradi poverenje

Udruženje Cinema City raspisalo je konkurs za učešće na besplatnim radionicama umetničkog projekta “Cirkus gradi poverenje” koji se bavi borbom protiv predrasuda i stereotipa o različitosti u društvu.

Konkurs je namenjen mladima iz Novog Sada svih nacionalnih, verskih, rasnih i drugih...

Produžen rok za prijavu filmova na 65. Martovski festival

Odbor Beogradskog festivala kratkometraznog i dokumentarnog filma - Martovskog festivala i Dom omladine Beograda, kao organizator, saopšili su da je rok za podnošenje prijava za selekciju takmičarskog programa 65. Martovskog festivala produžen do 5. februara 2018. godine.

...

Video
10.01.2018 | 23:55

VOĐENJE: Sekvence. Umetnost Jugoslavije i Srbije iz zbirki MSU

Vođenje kroz izložbu Sekvence. Umetnost Jugoslavije i Srbije iz zbirki Muzeja savremene umetnosti kojom je MSU u Beogradu otvoren u oktobru 2017. godine nakon desetogodišnje pauze zbog više puta započinjane i odlagane rekonstrukcije.