• Search form

02.11.2017 | 13:03

Škrtice u DOB-u

Škrtice u DOB-u

Supergrupa Škrtice, koju čine članovi Partibrejkersa, Jarbola, Velikog prezira i Straight Mickey and the Boyz, održaće 3. novembra u Domu omladine Beograda promotivni koncert povodom istoimenog debi albuma, uz alternativni bend Slonz kao predgrupu.

Frontmen Škrtica Zoran Kostić Cane iz Partibrejkersa kaže da će ponuditi ljudima “obilje emocije, mnogo energije i svirku koju ne mogu da nađu na svakom koraku”.

Gitaristi Boris Mladenović (Jarboli) i Vladimir Kolarić (Veliki prezir), basista Boško Mijušković i bubnjar Danilo Luković (oba iz Straight Mickey and the Boyz) i Cane (Partibrejkers), osnovali su pre par godina novi bend, koji se albumom "Škrtice" (Lampshade Media 2016) psihodelično, sirovo, jako, oštro i sa mnogo emocija osvrnuo na život koji se dešava oko nas i u nama.

“Dođite u DOB da se ogrejemo na emociji i na energiji u ovom nevremenu koje vlada oko nas i u nama. Malo da budemo zajedno, da budemo solidarni u svome postojanju. Škrtice vas čekaju da vam daju obilje smislenih poruka”, poručio je Cane.

Ulaznice za koncert Škrtica u sali Amerikana koštaju 1.000 dinara preko mreže Eventima.

*Foto: Aleksandar Ilić

(SEEcult.org)

Video
08.04.2024 | 10:10

VOĐENJE: IRWIN – NSK State – It's a Beautiful Country

IRWIN: NSK State – It's a Beautiful Country, Umetnički pav